Dr. Nguyen Nguyet Anh

Fül-orr-gégészet

Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett diplomát 2009-ben. 2005-tól 2011-ig tartó időszakban szakmai gyakorlatot töltött a SOTE Fül-Orr- Gége Klinikán, a PTE Fül-Orr- Gége Klinikán, a fennmaradó időszakban Bajcsy Kórház Fül-Orr- Gégészeti és Fej-Nyak Sebészeti Osztályán dolgozott. 2011–ben szerzett szakvizsgát a Debreceni Tudományi Egyetemen fül-orr- gégegyógyászatból.

Legfontosabb továbbképzései
  • Az orr- és orrmelléküregek endoszkópos sebészete - Budapest 2008, Szombathely 2016.
  • Fej- nyaki daganatos betegek beszéd- hangképzés- és nyelésfunkciójának visszállítása. (Budapest 2008.)
  • Szakmai gyakorlat University Medical Center HCMC department Ear-Nose- Throat és Cho Ray Hospital department Head- and Necksurgery (Viet Nam, Ho Chi Minh 2013.)
  • -Idegfunkció megőrzés és a helyreálltás lehetőségei a Fül-orr- gégészeti gyakorlatban (Kerepestarcsa 2015.)
Folyamatosan képezi magát naprakész szakmai információkkal, kezelési lehetőségekkel. A gondos anamnézis és a betegtájékoztatás, felvilágosítás, a kétỉrányú kommunikáció fontos számára az alap fül-orr- gégészeti fizikális és szükséges műszeres vizsgálatok mellett (orr- és fiberendoszkópos, mikroszkópos vizsgálatok, középfül dobüreg mérése). Az általános fül orr gégészeti problémákon kívül folyamatosan bővíti ismereteit a melléküreg betegségek, felső légúti allergia, a krónikus középfülgyulladások és halláscsökkenések kezelésében és műtéteiben. A fej-nyak régió daganatos szűrése és az onkológiai betegek számára optimális betegút kialakítása fontos részét képezi a vizsgálatainak. Külön érdeklődési köre a szoptató anyák fül-orr- gégészeti betegségeinek kezelése, ezirányú tanácsadás. Beszélt nyelv: magyar, angol, vietnámi